Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2020

«Σταματήστε τον χρόνο, θέλω να κατέβω» - Ο μονόλογος ψυχής που έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Έχω ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο για τον
σημαντικό Κύριο του θεάτρου μας Γιώργο Κωνσταντίνου.Ανάμεσα στα πολλά νέα θεατρικά -και όχι μόνο!- έργα που έχει γράψει και που βρίσκονται στο συρτάρι του, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ανέβουν, υπάρχει και ένας μονόλογος-ψυχής που όπως έμαθα από έγκυρη πηγή, ακούει στον τίτλο «Σταματήστε τον χρόνο,θέλω να κατέβω».

Ο σπουδαίος θεατράνθρωπός μας συζητούσε να τον ανεβάσει τον ερχόμενο χειμώνα, πριν βγει στη διαδρομή του η «Φθινοπωρινή Ιστορία»,που όπως πρώτος σου έγραψα θα τον φέρει στη σκηνή με την υπέροχη Μάρω Κοντού τα δευτερότριτα της χειμερινής σεζόν.Τις υπόλοιπες μέρες θα συμπράττει στην «Παγίδα»του Ρομπέρτ Τομά,που θα ανέβει στο θέατρο«Ζίνα»σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, έχοντας πλάι του τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Λεωνίδα Κακούρη,Έφη Μουρίκη,Μαρία Αντουλινάκη,Σπύρο Τσεκούρα. Περιμένουμε λοιπόν το διπλό του χειμερινό «χτύπημα»με την «Παγίδα»και τη «Φθινοπωρινή ιστορία» και αναμένουμε στο μέλλον να απολαύσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου