Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 15, 2020

Κρίσιμες ελλείψεις σε πυρηνικούς πυραύλους σε περίπτωση εμφάνισης του Γκοτζίλα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη κριτική για την έλλειψη επαρκών μέτρων αλλά και πυρηνικών πυραύλων για να
αντιμετωπιστεί μια πιθανή επίθεση του Γκοτζίλα στη χώρα μας ασκούν τις τελευταίες μέρες στελέχη αλλά και πολλοί ψηφοφόροι της αντιπολίτευσης, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση τεράστια ολιγωρία στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση μιας πιθανής εμφάνισης του μυθικού τέρατος.
«Μένουμε σπίτι αλλά αποδίδουμε στην κυβέρνηση τις ευθύνες που της αναλογούν. Κάνουμε δηλαδή τηλεαντιπολίτευση. Η κυβέρνηση αυτή, με τις επιλογές της, έχει αφήσει τη χώρα αθωράκιστη στο ενδεχόμενο μιας επίθεσης από μία τεράστια σαύρα-δεινόσαυρο» τόνισε πηγή της Κουμουνδούρου που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε εξοπλιστεί με αυτές τις μίνι πυρηνικές κεφαλές που έχουν στις ταινίες από την επόμενη κιόλας μέρα που έγινε κυβέρνηση. Ίσως και πριν, που δεν ήταν κυβέρνηση. Οι πύραυλοι είναι η μόνη αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος να γυρίσει ο Γκοτζίλα στη θάλασσα τραυματισμένος και να μην ξαναβγεί μέχρι την επόμενη ταινία. Αυτή, και ίσως αν του διαβάσει κάποιος τις οικονομικές θεωρίες του Βαρουφάκη» πρόσθεσε.

«Επίσης παρακολουθούμε στενά την κυβέρνηση ώστε αν τελικά εμφανιστεί ο Γκοτζίλα -που θα εμφανιστεί- να μην τον χρησιμοποιήσει σαν αφορμή να επιβάλλει τα σατανικά της σχέδια για εργασιακό μεσαίωνα και να περιορίσει την δυνατότητα του Παύλου Πολάκη να ανεβάζει πύρινα ποστ εναντίον αυτών που τον καταγγέλλουν στο 1142 γιατί καπνίζει οχτώ τσιγάρα ταυτόχρονα» κατέληξε.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν κυβέρνηση, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε:

«Ακούστε, όπως όλοι γνωρίζουμε, μέχρι την 7η Ιουλίου η χώρα ήταν ένας παράδεισος. Τα νοσοκομεία μας ξεχείλιζαν από γιατρούς και μηχανήματα που κάνανε μπιπ, και υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες κρεβάτια ΜΕΘ για να δεχτούν τυχόν τραυματίες από επίθεση μιας γιγάντιας σαύρας. Επιπλέον, είχαμε συγκεντρώσει τεράστιο απόθεμα από ονειροπαγίδες που είχαν κατασκευάσει εθελοντές της νεολαίας μας και είχαμε έτοιμη όλη τη δισκογραφία της Μποφίλιου, την οποία θα παίζαμε ώστε να πέσει το τέρας σε κατάθλιψη και να φύγει.»

Απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωση του το Μαξίμου τονίζει: «Κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν το έργο της κυβέρνησης στον τομέα της αποτροπής γιγάντιων τεράτων. Να επισημάνουμε ότι εμείς πρώτοι λάβαμε μέτρα μόλις ακούσαμε φήμες ότι ο Γκοτζίλα θεάθηκε να βγαίνει από τα βάθη του νότιου Ειρηνικού. Πολύ νωρίτερα μάλιστα από άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία, στις οποίες παραδοσιακά ο Γκοτζίλα επιτίθεται συχνότερα. Το γεγονός ότι ένα τεράστιο σαμιαμίδι δεν έχει πατήσει την Ακρόπολη αποτελεί επιβεβαίωση των χειρισμών της κυβέρνησης στον τομέα αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου