Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2020

Γυναικείος σεξοτουρισμός: «Γιαγιάδες» πάνε με διαφορετικό νεαρό κάθε βράδυ

 

Άλλαξαν οι εποχές... Σάλος έχει προκληθεί με ηλικιωμένες Βρετανίδες που επισκέπτονται τη Γκάμπια για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις τους με ντόπιους νεαρούς.

Ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το Channel 4 διερεύνησε διεξοδικά το εν λόγω θέμα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ντοκιμαντέρ «Sex on the Beach», διάρκειας μίας ώρας, παρουσιάζει όσα ανακάλυψε ο δημοσιογράφος Σέιγι Ρόουντς στο ταξίδι του στην αφρικανική χώρα, μετά από συνεντεύξεις με νεαρούς και ηλικιωμένες κυρίες που συνάπτουν αυτές τις ευκαιριακές σχέσεις, και αυτοψία στα «αμαρτωλά» μπαρ.


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα εν λόγω μπαρ είναι γεμάτα με λευκές γυναίκες που θέλουν να χαρούν το σεξ με νεαρούς ντόπιους άνδρες.


Ένας από τους στόχους του προγράμματος ήταν να ανακαλύψει πόσο αυθεντικές είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται και κατά πόσον εμπεριέχουν το στοιχείο της εκμετάλλευσης.


Στο ντοκιμαντέρ του Channel 4, μία από τις «πρωταγωνίστριες» ανέφερε ότι η Γκάμπια είναι «παράδεισος» γιατί «μπορείς να πηγαίνεις με διαφορετικό άνδρα κάθε βράδυ».


Ο δημοσιογράφος συνομίλησε και με τους «συνοδούς κυριών». Συγκεκριμένα ο 32χρονος Άλκα, ένας ντόπιο που είχε συνάψει πολλές ερωτικές σχέσεις με ηλικιωμένες Ευρωπαίες γυναίκες είπε ότι οι κυρίες που έρχονται είναι τουρίστριες που ήλθαν στη χώρα του με την πρόθεση να κάνουν σεξ με μικρότερους άνδρες και έπειτα να φύγουν.


«Αυτό με πληγώνει πολύ. Δεν μου αρέσει. Ψάχνω για μια καλή σχέση», προσέθεσε, ο οποίος σύμφωνα με την Daily Mail είναι παντρεμένος με τη Φρανσουάζ, μια 68χρονη Βελγίδα.


Η Φρανσουάζ έχει στείλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος - όπως υποστηρίζει - δεν της ζήτησε ποτέ τίποτα. Ως αντάλλαγμα, ο Άλκα λέει ότι της προσφέρει «χαρά», με την 68χρονη να σχολιάζει πως την κάνει να αισθάνεται σαν «νεογέννητο μωράκι» με δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου