Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2020

Το "Σύμβολο της Πίστεως" του Κορωνοϊού

 


The Covidean Creed
(Όπως συμφωνήθηκε στο Ανίερο Συμβούλιο του Νταβός)

Ian Jenkins

Πιστεύω εις έναν Ιό, τον SARS-COV-2,  Πατέρα Παντοκράτορα, καταστροφέα ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Και εις μίαν ασθένειαν, τον Covid-19, τον Υιό του SARS-COV-2 τον μονογενή, τον εκ του Πατρός Sars γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. 

Σκότος εκ σκότους, "θεόν" αληθινόν εκ "θεού" αληθινού, γεννηθέντα ου ποιηθέντα (πιθανώς), ομοούσιον τω Πατρί Sars, δι' ου τα πάντα καταστρέφονται.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ασθένεια, παρά μόνον ο ένας Αληθινός Ιός και ο Θάνατος δεν επέρχεται χωρίς την παρουσία του. 

"Δεν θα έχετε ασθένειες ενώπιον του Ενός Αληθινού Ιού".

Εκείνοι που πεθαίνουν έξω από τον Ιό δεν θα πρέπει να αναφέρονται για το θάνατό τους στους λαούς στα καθημερινά δελτία, ούτε σε χαμηλόφωνους τόνους, αλλά θα καταγράφονται σιωπηρά σε σκοτεινές πλάκες όταν έρθει η ώρα.

Μέσω του Ιού όλα τα πράγματα διαλύθηκαν. 

Κατελθόντα εκ των ουρανών (ή ίσως από την Κίνα ή τη Meryland) και ενανθρωπήσαντα  υπέρ ημών ανδρών και γυναικών (και όλων των ενδιάμεσων φύλων) και για την καταδίκη μας. 

Με τη δύναμη του Αγίου Π.Ο.Υ. ενσαρκώθηκε από τα στροβιλιζόμενα μικρόβια (ή ίσως από τη σούπα νυχτερίδας μέσω της άσπιλης Ζωονώσεως) και έγινε Πανδημία.

Για χάρη Του σταυρωθήκαμε κάτω από διαρκές lockdown. 

Δεν υπέφερε θάνατο, όπως οι περισσότεροι τους οποίους πρόσβαλε, και ποτέ δεν θάβεται στις ειδήσεις, αν και από τα αποδεικτικά στοιχεία, που εμφανίζονται σ' εκείνους που πεθαίνουν ή καταγράφονται ως ασθενείς, έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Στο δεύτερο κύμα ο Ιός αναστήθηκε ξανά. 

Και παρόλο που λίγοι πέθαναν, πολλοί που έκαναν τεστ βγήκαν θετικοί, ωιμέ! 

 Σύμφωνα με το Μεγάλο Σχέδιο, πολλοί θεωρήθηκαν μολυσμένοι (πιθανώς) και «κρούσματα» ονομάστηκαν, αν και η ασθένεια δεν έδειχνε κανένα σύμπτωμα. 

Ανήλθε στη συλλογική συνείδηση και κάθεται στο δεξί και στο αριστερό χέρι όλων (εκτός εάν χρίζουν τον εαυτό τους με αντισηπτικό 100 φορές την ώρα). 

Θα έρθει ξανά με δόξα, όσες φορές χρειάζεται, για να πείσει ζώντας και νεκρούς, ότι η βασιλεία της μάσκας του δεν θα έχει τέλος, φαίνεται.

Πιστεύουμε στο Ανίερο παθογόνο, τον Λόρδο Rona, τον αφαιρούντα τη ζωή (εκείνων που είναι ευάλωτοι), αν και προσπερνά τα παιδιά, που εκπορεύεται από το εργαστήριο και το τεστ. 

Με την αναζήτηση ενός Εμβολίου, τη χρήση της Αγίας Μάσκας και με κατάληψη των πιστών, ο Ιός λατρεύεται και δοξάζεται και το όνομά Του διατηρείται ζωντανό στο μυαλό όλων. 

Έχει λαλήσει μέσω της «Επιστήμης» και στη συνέχεια μέσω των ΜΜΕ, μέσω των Ηγεμόνων και Κυβερνητών και μέσω των γραφών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουν (WEF) και των Ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης που διακηρύσσουν το Ευαγγέλιό Του.

ΟΥΑΙ σε όσους μιλούν δημόσια ενάντια στα λόγια των Δυνάμεων του COVID ή των υπηρετών τους, γιατί θα είναι ανάθεμα και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από το Βιβλίο του Face και δεν θα έχουν καμία πλατφόρμα. Θα γίνουν ένα με εκείνους που ισχυρίζονται ότι η γη είναι επίπεδη και θα ονομαστούν Συνωμοσιολόγοι.

Πιστεύουμε σε μια ανίερη Καταστροφική και Τεχνοκρατική Παγκόσμια Εκκλησία. 

Αναγνωρίζουμε μια Μεγάλη Επαναρρύθμιση για τη σωτηρία όλων.

Προσμένουμε εις μάτην για την ανάσταση της Λογικής, της Αναλογικότητας και της Δημοκρατίας, και για τη ζωή του Νέου Κόσμου που θα έρθει.

Αμήν.


Ελεύθερη μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου