Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 24, 2020

ΤΟ ΜΑTRIX Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

 


ΤΟ ΜΑTRIX Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟ

Η μετάλλαξη των ανθρώπων έχει συμβεί ήδη μια φορά στο παρελθόν, όταν διαχωρίστηκε το ανθρώπινο πνεύμα από το ανθρώπινο σώμα, και έπεσε ο ενσαρκωμένος άνθρωπος σε άγνοια και λήθη. Όταν το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα (το θηρίο) έσπειρε κρυφά την δική του ενέργεια.

Σήμερα η εικόνα του θηρίου η τεχνητή νοημοσύνη, επιχειρεί να εμφυτευτεί ξανά στον ανθρώπινο ζωντανό οργανισμό, για να χάσει την τελευταία σπίθα που έμεινε μέσα στην ψυχή του, και να ξε-χάσει για πάντα τον αληθινό εαυτό του, την επιστροφή του στον αληθινό κόσμο, γι'αυτό πρέπει να γίνει ο μετ (ά) νθρωπος, για να τρέφει η ψυχή του αυτόν τον εικονικό κόσμο matrix δίνοντας του ζωή με την ζωή του, και υπηρετώντας την εικόνα του θηρίου ως πλέον δικός της σκλάβος.


morfeas sky

Περί «Μετά- ανθρώπου και Μετά-ανθρωπότητας»


Σήμερα έχει ήδη εφευρεθεί το μοντέλο συμβίωσης του ανθρώπου με μικρομηχανές. Με τον εμβολιασμό θα επιτευχθεί η γεννετική μετάλλαξη του ανθρώπου σε μηχανή.


Ο Χριστός είπε στους Εβραίους ότι ο Γιαχβέ είναι ο δικός τους πατέρας όχι ο δικός του. Άρα οι Εβραίοι υπηρετούν την παντοτινή σκλαβιά των ανθρώπων. Ενώ οι Έλληνες την ελευθερία ψυχή και σώμα. Τώρα με το χάραγμα οι Εβραίοι θέλουν να μας σκλαβώσουν σώμα και ψυχή



ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE



morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου