Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 20, 2021

Αυστριακό κανάλι αναφέρεται στο Αδρενοχρώμιο! Fake news; (Video)

Στο video γίνεται λόγος για τρομακτικούς συσχετισμούς που φθάνουν βαθιά στο Χόλιγουντ και στη μουσική βιομηχανία...!




Το αδρενοχρώμιο λέγεται ότι συλλέγεται από παιδιά που έχουν απαχθεί κάτω από την ηλικία των 9 ετών (το φάρμακο είναι πιο ισχυρό). Τα παιδιά πρέπει να είναι πιο φοβισμένα για να εξάγουν ισχυρή αδρεναλίνη / επινεφρίνη από τον επίφυλλο αδένα τους.


Η αδρεναλίνη / επινεφρίνη εξάγεται γρήγορα καθώς η αδρεναλίνη δεν είναι τόσο ισχυρή με την πάροδο του χρόνου. Το θύμα διατηρείται μερικές φορές ζωντανό για πολλές εκχυλίσεις. Ο τρόπος που γίνεται είναι μέσω μιας βελόνας που τρυπιέται στο μάτι και εξάγεται η αδρεναλίνη / επινεφρίνη από το στέλεχος του εγκεφάλου.

Το Adrenochrome λέγεται ότι αφαιρεί την ενέργεια ζωής του θύματος και όταν ο καταναλωτής καταπιεί το φάρμακο λαμβάνει στη συνέχεια την ενέργεια ζωής του θύματος.

Το αδρενοχρώμιο λέγεται ότι προκαλεί ψυχικές διαταραχές, απορύθμιση και ευφορία.

Το Adrenochrome είναι γνωστό ως Ορός “Πηγή νεότητας”. Υπάρχουν αναφορές ότι η Adrenochrome συνδέεται με τον σατανισμό ή άλλες μυστικές λατρείες. Οι λατρείες είναι εξαιρετικά μυστικές και λειτουργούν τις μυστικές οργανώσεις τους. Οι λατρείες είναι συχνά θανάσιμα κακές.

Οι θυσίες είναι γνωστές σε όλη την ιστορία και έχουν διεξαχθεί κατά την αρχαιότητα. Μερικοί πολιτισμοί που θυσιάζονταν τακτικά τους ανθρώπους ήταν οι Αιγύπτιοι, οι Μάγοι και οι Αζτέκοι. Αυτοί οι πολιτισμοί είχαν εμβολιαστεί βαθιά στη διαδικασία θανάτωσης, εξαγωγής και κατανάλωσης Adrenochrome.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το αδρενοχρώμιο, είναι μια σημαντική ουσία και παράλληλα ένα πολύ εθιστικό ναρκωτικό το οποίο φημίζεται ότι ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος και χαρίζει ζωή. Η ΕΛΙΤ το ονομάζει ως το «Ελιξίριο της Ζωής ή της μακροζωίας».

Δείτε το video από το αυστριακό κανάλι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου