Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 06, 2021

Δεν ζούμε στη γη των ελεύθερων και αυτό το γνωρίζουμε άσχετα αν παριστάνουμε τους ελεύθερους...


Υπάρχει πάντα ένα παράδειγμα του πώς μας κλέβουν κρυφά! όλα αυτά

είναι στην περίπτωση των μαζών που ζουν στο βαθιά ριζωμένο ψέμα ότι ζούμε στη γη των ελεύθερων!! Είναι σίγουρο πως οι μάζες του ύπνου δεν μπορούν να δουν ότι δεν είμαστε ελεύθερη λόγο του ΕΓΩισμου!

Μισθολογική δουλεία, υποχρέωση 40 ωρών εβδομαδιαίας εργασίας, χρέος, λογοκρισία και καταστολή ελευθερίας λόγου, αυξανόμενες εντολές, διαταγές, κανόνες και κανονισμούς που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της εξάρτησης από την κυβέρνηση.....

Η απάθεια, η αποσύνδεση και ο ναρκισσισμός σε μια εγωκεντρική καταναλωτική κοινωνία έχουν σε πολλές περιπτώσεις υπερισχύσει της αγάπης στους ανθρώπους: Δεν είναι περίεργο ότι ο κόσμος δεν λειτουργεί...

Σοσιαλισμός!

Το λεπτό, αριστερό, πολιτικό προπαγανδιστικό ρητορικό του, ο σοσιαλισμός κατάφερε να συνάψει τις αφελείς μάζες να πιστέψουν στην ασαφή αντίληψη ότι μία ημέρα, μια ιδεαλιστική ουτοπική κοινωνία βασισμένη στην ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, μπορεί να διαμορφωθεί, τους κακούς του και να γίνει καθαρό!

Δεν έχουν ιδέα ότι ο σοσιαλισμός αποτελεί κάλυψη για την εξαγορά της νέας παγκόσμιας τάξης...Με απλά λόγια επέτρεψε στην ελίτ να συνεχίσει τον έλεγχο και την λεηλασία της ανθρώπινης αξίας! Και φυσικά την λεηλασία του παγκόσμιου πλούτου σε σημείο που πεθαίνουν 32.000 μικρά παιδιά κάθε χρόνο σε όλον το κόσμο από πείνα!

Είτε ο κομμουνισμός Είτε ο σοσιαλισμός Είτε ο καπιταλισμός το αριστερό το δεξιό πολιτικό σύστημα δεν έχει αξία για τον λαό καθώς όλοι αυτοί οι δρόμοι οδηγούν στην τυραννία.....

Οι χώρες μας έχουν εθνικά χρέη η μία χώρα είναι χρεωμένη σε άλλη....Καμία χώρα δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει το εθνικό της χρέος αλλά συνεχίζουν να δανείζουν ένας στον άλλον γελοίο!!

Η ΗΠΑ η Αλλιός Ν.W.O οφείλει πάνω από 20 τρισεκατομμύρια δολάρια.. Σε όλοι την Ευρώπη!

Αυτά τα χρέη οδηγουν στη δημιουργία χρημάτων...γιατι κανένας δεν θα πλήρωση και έτσι μεγαλώνει ο πλούτος της ελίτ και η φτώχια των καθημερινών ανθρώπον!

Θέλουν τα παιδιά σας να μην είναι δημιουργικά!

Η δημιουργικότητα θεωρείται μεγάλη απειλή! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ισχυρό τρόπο από τους ανθρώπους μαζικά για δικαιώματα και ελευθερίας!

Το πρόγραμμα σπουδών στενής εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να προγραμματίζει και πλύση εγκεφάλου, δηλαδή να κάνει τα παιδιά ή τους νέους να μην σκέφτονται για τους εαυτούς τους, είναι ένα άλλο που αποσκοπεί στην κατάργηση της δημιουργικότητας....Τότε υπάρχει η απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου και της παράλογης πολιτικής ορθότητας που χρησιμεύει για να σταματήσει η κριτική σκέψη!!

Η κατασκευασμένοι πόλεμοι, τοξικότητα τροφίμων, τοξικα ή εθιστικα φάρμακα, περιβαλλοντικές τοξίνες, στειρότητα από ηλεκτρομαγνητική τομογραφία ή χημική αποστείρωση, σύγχυση φύλου, χειρισμός των καιρικών συνθηκών κ.λ.π. υπάρχουν γιατι συνεισφέρουμε ολοι στης παγκόσμιές ατζέντες που συνδέονται με την Νέα Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων!

Ο πλανήτης είναι σε κίνδυνο! Οι παγκοσμιοποιητές σφυρηλατούν μια ατζέντα που θα καθορίσει όχι μόνο πόσα άτομα θα υπάρχουν, αλλά και πού θα ζήσουν, πώς θα ζήσουν και ποιες κυβερνήσεις διοικούν!

Το είδαμε από:

George Heyoka Empathy

Και την ομάδα:

ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

ΕΡΕΎΝΗΣΕ ΣΚΈΨΟΥ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΏΣΟΥ ΑΝΤΊΔΡΑΣΕ

Αφύπνιση Αντινεοταξιτών

FCK NWO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου