Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 11, 2021

“Ατελειωτη” παραλια 151 χιλιομετρων!

 



Ονομαζεται Ninety Mile Beach και βρισκεται στη Βικτωρια της Αυστραλιας, ενω προκειται για μια απο τις μεγαλυτερες “αδιακοπες” παραλιες στον κοσμο. Η παραλια βρισκεται στην περιοχη Gippsland στις νοτιοανατολικες ακτες της Βικτωριας και “τρεχει” για 151 χιλιομετρα (94 μιλια). Πισω της υπαρχουν μεγαλοι αμμολοφοι που τη χωριζουν απο τις λιμνες Gippsland – το μεγαλυτερο συστημα εσωτερικων υδατων στο νοτιο ημισφαιριο. Τιποτα δεν διακοπτει τη διαδρομη της παραλιες, δημιουργωντας ενα εξαιρετικο θεαμα.



Κατω απο το νερο, οι απεραντες “πεδιαδες” της αμμου παρεχουν καταφυγιο σε μια μεγαλη ποικιλια θαλασσιας ζωης. Η περιοχη προσελκυει μεγαλο αριθμο επισκεπτων καθε χρονο, προσφεροντας μοναδικες δραστηριοτητες στο νερο. Μαλιστα ενα Θαλασσιο Παρκο εχει δημιουργηθει εδω που λειτουργει αναμεσα στην ακτη και τις λιμνες στο πισω μερος της, με εξαιρετικη χλωριδα και πανιδα.










perierga.gr - "Ατελειωτη" παραλια 151 χιλιομετρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου