Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 15, 2022

Χαλάνδρι: Πώς ένα φορτηγάκι προκάλεσε κομφούζιο στη λεωφόρο Πεντέλης

Καθημερινό φαινόμενο είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στη λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για τον κεντρικό δρόμο που αρχίζει από το Χαλάνδρι και καταλήγει στα Βριλήσσια και κατά μήκος του οποίου παρκάρουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να απομένει μία λωρίδα κυκλοφορίας.


Στο κέντρο του Χαλανδρίου, το πρόβλημα είναι πιο έντονο καθώς εκεί η λεωφόρος Πεντέλης αποτελείται έτσι κι αλλιώς από μία λωρίδα. Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, ένας οδηγός έκλεισε και αυτήν την μοναδική λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι οδηγοί να αναγκάζονται να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

 Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα φορτηγάκι που έχει σταματήσει ακριβώς πάνω στον δρόμο με σκοπό πιθανόν να παραδώσει εμπορεύματα. Επίσης διακρίνεται η προσπάθεια που κάνουν τα υπόλοιπα οχήματα να το προσπεράσουν και όλα αυτά στις 9:30 το πρωί, δηλαδή ώρα μεγάλης αιχμής που ο κόσμος προσπαθεί να φτάσει στη δουλειά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου