Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 26, 2023

«Ταξιδιώτης του χρόνου» ισχυρίζεται ότι εχθρικοί εξωγήινοι έρχονται να «πάρουν πίσω τη Γη»

Ένας αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου», ο οποίος προειδοποίησε για

εισβολή εξωγήινων, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι έφτασαν χθες στη Γη και απήγαγαν 8.000 ανθρώπους. Ένα βίντεο που απεικονίζει την υποτιθέμενη… ανακοίνωση έχει συγκεντρώσει 161.000 προβολές , καθώς και σαρκαστικά σχόλια από τους χρήστες, οι οποίοι αναρωτιούνται αν ήταν… σαν το DeLorean.

«Ο Πρωταθλητής έφτασε για να φέρει 8.000 ανθρώπους σε έναν άλλο πλανήτη», δήλωσε ο Eno Alaric — γνωστός ως @theradiantimetraveler — στο κλιπ που δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2023. Ο λεγόμενος υπερδιάστατος ταξιδιώτης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671, συχνά δημοσιεύει τις αποκαλυπτικές του προβλέψεις στους 400.000 ακολούθους του TikTok.

Το τελευταίο του όραμα για τον Αρμαγεδδώνα, κάνει λόγο για ένα «πολύ εχθρικό εξωγήινο είδος» γνωστό ως Distants που έρχεται να «πάρει πίσω τη Γη». Είναι ένας αγώνας που «δεν θα κερδίσουμε», σύμφωνα με ένα από τα πολλά βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν κοσμικές εικόνες και έχουν επική μουσική αντάξια μιας ταινίας καταστροφής του Roland Emmerich.




Ευτυχώς, ο Alaric προέβλεψε ότι ένας άλλος εξωγήινος – που ονομάστηκε Πρωταθλητής, Champ, ο κόσμος του οποίου καταστράφηκε από τους εχθρούς – θα έσωζε μερικούς από εμάς από την Ημέρα της Κρίσης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν το διαστημόπλοιό του παίζει τον εμβληματικό ύμνο της… Βασίλισσας κατά την άφιξη.

«Στις 23 Μαρτίου 2023, περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη», ισχυρίζεται ο χρονοταξιδιώτης.

Στο βίντεο ισχυρίστηκε ότι ο διαγαλαξιακός φύλακας άγγελός μας είχε προσγειωθεί στις 2 το μεσημέρι για να επιλέξει τους 8.000 τυχερούς. Στη συνέχεια, ο Champ αναχώρησε στις 7:30 μ.μ. EST της ίδιας ημέρας – περίπου 10 λεπτά πριν βγει ζωντανά το βίντεο – για να ξεκινήσει την αποστολή του, σύμφωνα με τον Alaric. «Οι 8.000 έχουν ένα μακρύ ταξίδι μπροστά τους, περίπου 4 χρόνια από τότε που ο Πρωταθλητής μπορεί να ταξιδέψει πιο γρήγορα από το φως», σύμφωνα με το κλιπ.


Όπως αναφέρει η NY Post, δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα κριτήρια με βάση τα οποία έγινε η επιλογή των 8.000 γήινων , ωστόσο, ο Alaric ισχυρίζεται ότι αναζητούσαν τους καλύτερους «μηχανικούς, επιστήμονες, γιατρούς και ηγέτες» για την “διαστρική κιβωτό του Νώε”.

«Αυτοί οι 8.000 άνθρωποι είναι που κρατούν το ανθρώπινο είδος ζωντανό, από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές», είπε ο Alaric. «Η ανθρωπότητα αποτελεί απειλή για τον εαυτό της με πολλούς τρόπους, όπως η μάχη και η πρόκληση του πρώτου πυρηνικού χειμώνα».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου