Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2023

Άλλοι δύο θάνατοι ηλικιωμένων λουόμενων σε Επανομή και Κατερίνη

 

Άλλοι δύο θάνατοι λουόμενων προστίθενται στη μακρά λίστα του φετινού καλοκαιριού στις ελληνικές πυτή τη φορά, πρόκειται για έναν 73χρονο στην Επανομή κι έναν 75χρονο στην Κατερίνη.

Ο 73χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας της Επανομής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο 75χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Κατερίνης.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη και από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

αραλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου