Όταν κάποιος ακολουθεί δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι μια διατροφή με λίγους υδατάνθρακες, βασισμένη σε τροφές ζωικής προέλευσης, συσχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο διαβήτη τύπου 2, ενώ μια διατροφή με βάση τις τροφές φυτικής προέλευσης και λίγους υδατάνθρακες με χαμηλότερο κίνδυνο διαβήτη.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου