Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 15, 2023

Χαβάη: Ο κόσμος καίγεται και η Πάρις Χίλτον κάνει ανέμελη διακοπές

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «χρυσή» κληρονόμος, Πάρις Χίλτον, η οποία συνεχίζει τις υπερπολυτελείς διακοπές της στο Μάουι της Χαβάης παρά τις καταστροφικές πυρκαγιές.
 Η αρμόδια υπηρεσία Τουρισμού της Χαβάης έκανε έκκληση στους τουρίστες να εκκενώσουν το νησί καθώς 96 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πύρινη κόλαση. «Ζητάμε από τους επισκέπτες που βρίσκονται σε μη ζωτικής σημασίας ταξίδι να φύγουν από το Μάουι. Σε αυτή την περίοδο αποθαρρύνουμε το μη ζωτικής σημασίας ταξίδι στο Μάουι. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, οι συλλογικοί πόροι και οι προσοχή μας θα πρέπει να εστιαστεί στην ανάκαμψη των κατοίκων και των κοινοτήτων που υποχρεώθηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους», σημείωσε η αρμόδια υπηρεσία Τουρισμού.


Ωστόσο η Πάρις Χίλτον δεν φαίνεται να πτοείται και κάνει ανέμελη διακοπές με τον σύζυγο και τον 8 μηνών γιο της, Φοίνιξ. Η εφημερίδα New York Post δημοσίευσε φωτογραφίες της από την παραλία σε περιοχή δίπλα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς.

Οι φωτογραφίες της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν ότι η 42χρονη είναι στον κόσμο της. «Την ώρα που ο κόσμος καίγεται η Χίλτονς παίζουν. Θα πρέπει να είναι ωραίο να είσαι τόσο αποσυνδεδεμένος από την πραγματικότητα», ανέφερε ένας από τους χρήστες στο twitter. «Αηδιαστικό. Ζήτησαν από όλους τους τουρίστες να φύγουν από το νησί», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου