Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 04, 2023

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Βυθίστηκε το πολυτελές γιοτ όπου πέρασε τις τελευταίες της διακοπές με τον Αλ Φαγιέντ


Το πολυτελές γιοτ όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της

Ντόντι Αλ Φαγιέντ πέρασαν τις τελευταίες τους καλοκαιρινές διακοπές στη Νότια Γαλλία βυθίστηκε στο βυθό της θάλασσας.


 Σύμφωνα με δημοσίευμα η Daily Mail, το Cujo- όπως ήταν το όνομά του – εξαφανίστηκε κάτω από τα κύματα της Μεσογείου αφού προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο περίπου 18 μίλια ανοικτά της κοινότητας Beaulieu-sur-Mer, στη γαλλική Ριβιέρα, το Σάββατο.

Επτά άτομα που επέβαιναν στο πλοίο διασώθηκαν έπειτα από το ατύχημα, αλλά το σκάφος κατέληξε σε βάθος σχεδόν 2.500 μέτρων, ανέφερε η τοπική αστυνομία.



Ο καπετάνιος του Cujo εξέπεμψε σήμα κινδύνου αναφέροντας ότι το πλοίο του βυθιζόταν λόγω διαρροής.

Όλοι οι επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του Ιταλού ιδιοκτήτη του Cujo, επιβιβάστηκαν σε μια βάρκα διάσωσης και μεταφέρθηκαν στην ακτή χωρίς να τραυματιστούν.

Το Cujo αποσύρθηκε το 1999 και παρέμεινε για χρόνια σε αποθήκη, προτού αποκατασταθεί από τους νέους του ιδιοκτήτες.

Όπως αναφέρει το το δημοσίευμα, το 2020 αγοράστηκε για μόλις 171.000 λίρες από τον έμπορο πολυτελών οχημάτων Simon Kidston.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το γιοτ τυχαία, δηλώνοντας ότι «την ημέρα της δημοπρασίας, ήμουν απασχολημένος με πελάτες και έτσι ζήτησα από έναν συνάδελφο να κατέβει και να ρίξει μια ματιά. Του είπα ότι αν το σκάφος πήγαινε φτηνά, θα έβαζα μια προσφορά για πλάκα».

Το ιστορικό σκάφος πουλήθηκε στη συνέχεια σε νεαρό μέλος ιταλικής επιχειρηματικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου