Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 04, 2023

Χάρης Ρώμας: «Οι εκλογές είναι πόλεμος» - Τα ρατσιστικά σχόλια για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Ο Χάρης Ρώμας διεκδικεί τη θέση του δημάρχου Χαλανδρίου στις

επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την Παρασκευή (4/8) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» όπου μίλησε για τον χώρο της πολιτικής, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς. 

Ακόμα αναφέρθηκε στον Γιώργο Πατούλη, τον οποίο είχε στηρίξει και μέσω social media πριν λίγες ημέρες, ενώ απάντησε και στο εάν θα έκανε μια ακόμη σεζόν του «Κωνσταντίνου και Ελένης».


«Από το "Καφέ της Χαράς" έχω περάσει στον "Δήμο της Χαράς"» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θα μπορούσε να γίνει μία ακόμα σεζόν της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». 


«Δεν θα το ξαναέκανα για να μην γίνω γραφικός. Θα πείσω την Ελένη Ράντου να το ξανακάνουμε όταν θα είμαστε γέροι», είπε με μεγάλη δόση χιούμορ ο ίδιος.


«Το ρατσιστικό θέμα δίνει και παίρνει στον σεξουαλικό τομέα»

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε ότι οι «Οι εκλογές είναι πόλεμος» και δεν έκρυψε ότι κατά καιρούς έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια γύρω από τη σεξουαλική του ταυτότητα. 


«Όταν τα καταφέρνεις μετά από 40 χρόνια και έχεις ένα μεγάλο φάσμα στις θεατρικές εμφανίσεις και ο κόσμος έχει ένα respect για σένα ή όταν καταφέρνεις μέσα στα χρόνια να μείνεις μια σταθερή αξία, ο χρόνος τους έχει εξουδετερώσει τους haters. 

Στην πολιτική διαγράφονται, όμως, όλα, εκεί είναι ακόμη πιο σκληρός ο χώρος, παίζονται συμφέροντα. Διαβάζεις πράγματα που σου σηκώνεται η τρίχα, δεν θέλω να πω γιατί είναι βωμολοχίες. Το ρατσιστικό θέμα δίνει και παίρνει, ας πούμε στον σεξουαλικό τομέα. Συνειδητοποίησα ότι βρίσκονται πολιτικοί μου αντίπαλοι πίσω από αυτό», είπε χαρακτηριστικά. 



«Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

Ακόμα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πατούλη, τον οποίο είχε υποστηρίξει λίγες ημέρες νωρίτερα όταν εκείνος απέσυρε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αρχικής μετά το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, λέγοντας: 

«Τον στηρίζω ακόμα και θα τον στηρίζω πάντα. Ο Γιώργος αποσύρθηκε από μόνος του και δεν διεκδίκησε το αντάρτικο της περιφέρειας. Εμένα με σοκάρει να βλέπω από την επόμενη ώρα να βγάζουν φωτογραφίες με τον Νίκο Χαρδαλιά, ότι είμαστε φιλαράκια για να πάρεις μία θέση. Εγώ αυτό στην πολιτική το σιχαίνομαι. Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου