Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 09, 2023

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αντιδράσεις που δέχτηκε μετά την ανακοίνωση ότι θα κάνει διάλειμμα από τα social media


 Πληθώρα ειρωνικών σχολίων δέχτηκε η influnecer.

Μία ανάρτηση που ξάφνιασε τους ακολούθους της έκανε η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και influencer, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το Instagram για να συγκεντρωθεί στη στιγμή, να γεμίσει μπαταρίες και να επαναφέρει τη δημιουργικότητά του.

Το post της έλαβε πληθώρα σχολίων, με τους ακολούθους της να της εύχονται «καλή ξεκούραση».


Ωστόσο, αρκετοί ήταν και αυτοί που αντέδρασαν και την ειρωνεύτηκαν, αναφέροντας πως ζουν «ένα δράμα» και ότι «δεν θα κοιμηθούν το βράδυ».


«Μέγα δράμα», «Δεν θα κοιμηθούμε το βράδυ», «Είχαμε μια σκασίλα», «Δεν θα το αντέξω», «Πω πω θα τρελαθώ», «Εε όχι και τέτοια ανάρτηση. Σε τι κόσμο ζούμε;», είναι μόνο μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε



Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους σχεδόν 740.000 ακολούθους της, τους λόγους που πήρε αυτήν την απόφαση.

«Social Media Break!

Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» έγραψε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.


«Αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου