Η παραγγελία πίτσας είναι μια όμορφη διαδικασία. Αλλά κοστίζει, ειδικά τελευταία. Είναι ακόμα πιο ωραίο και οικονομικό να φτιάχνεις τη δική σου στο σπίτι. Ειδικά τις βραδιές που δεν δουλεύεις την επόμενη.
Υπάρχουν πολλές συνταγές και για τη ζύμη και για τη σάλτσα. Αλλά υπάρχει ένα κόλπο που ίσως δεν γνωρίζετε και που απογειώνει τη γεύση στη ζύμη σας και την κάνει πιο τραγανή.
Το μυστικό λοιπόν είναι η τριμμένη παρμεζάνα, την οποία πρέπει να βάλεις τη ζύμη την ώρα που τη φτιάχνεις. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολύ. Θα δώσει περισσότερη γεύση στην πίτσα αλλά και μια πιο παχιά υφή. Η παρμεζάνα θα κάνει σίγουρα τη ζύμη πιο τραγανή και αν τη δοκιμάσεις θα δεις τη διαφορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου