Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 05, 2023

Η ταινία που έγινε ο εφιάλτης της πρωταγωνίστριας

Η Λίντα Μπλερ αποκάλυψε όσα έζησε στον Εξορκιστή

Η Λίντα Μπλερ είχε πει πολλές φορές πως η εμπειρία στον Εξορκιστη ήταν πραγματικά, εφιαλτική.

Κατά τη διάρκεια των οδυνηρών σκηνών εξορκισμού, η Μπλερ φορούσε ένα λεπτό νυχτικό, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να την προστατεύσει από τις σοκαριστικά χαμηλές θερμοκρασίες στο πλατό. να κάνει ορατή την ανάσα της, η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε κλιματιστικά, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να πέφτει συχνά κάτω από το μηδέν. Ενώ το συνεργείο ντύθηκε κατάλληλα, η Μπλερ δεν είχε άλλη επιλογή από το να αντέξει το τσουχτερό κρύο.


Κατά τη διάρκεια των σκηνών όπου η Μπλερ χτυπάει τον εαυτό της υποτίθεται λόγω κατοχής από το πνεύμα, φορούσε ένα λουρί στερεωμένο σε ένα μηχανικό κρεβάτι. Αλλά σε μια ανατριχιαστική περίσταση, τα κορδόνια της λύθηκαν, και τραυματίστηκε σοβαρά: "Εκλαιγα, ούρλιαζα από τον πόνο κι εκείνοι νόμιζαν πως το κάνω για το ρόλο". Κατέληξα στο νοσοκομείο με σπασμένη πλάτη.



Τέλος, το μακιγιάζ της Μπλερ χρειαζοταν από δύο έως πέντε ώρες για να ολοκληρωθεί, η οποία ήταν ήδη μια δύσκολη διαδικασία, αλλά για να χειροτερέψει η κατάσταση, η κόλλα που χρησιμοποιήθηκε για να στερεώσει τα προσθετικά της έκαψε οδυνηρά το πρόσωπό της.


Δυστυχώς, ο τραυματισμός της σπονδυλικής στήλης της Λίντα Μπλερ συνέχισε να την στοιχειώνει στα ενήλικα χρόνια της και μάλιστα άρχισε να έχει κι άλλα προβλήματα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη δοκιμασία ήταν για εκείνη ο Εξορκιστής, ο Μπλερ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ταινία ήταν ένα από τα πιο σπουδαία κεφάλαια της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου