Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 29, 2023

Ρωσία: Αεροσκάφος προσγειώθηκε “κατά λάθος” σε παγωμένο ποτάμι

Σε παγωμένο ποτάμι κοντά στο αεροδρόμιο προσγείωσε πιλότος αεροσκάφος που μετέφερε 30 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.


 Ένα αεροσκάφος Antonov-24 που μετέφερε 30 επιβάτες προσγειώθηκε σε παγωμένο ποτάμι κοντά σε αεροδρόμιο στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας την Πέμπτη (28/12) λόγω λάθους του πιλότου, δήλωσαν οι εισαγγελείς μεταφορών.


Το αεροσκάφος An-24 της Polar Airlines προσγειώθηκε με ασφάλεια στον ποταμό Κολύμα, κοντά στο Zyryanka στην περιοχή της Γιακουτίας, ανέφεραν οι εισαγγελείς.


“Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, το συμβάν προέκυψε εξαιτίας λάθους του πληρώματος κατά τον χειρισμό του αεροσκάφους”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της εισαγγελίας μεταφορών της Ανατολικής Σιβηρίας.


Οι εισαγγελείς δημοσίευσαν φωτογραφίες του αεροσκάφους στο παγωμένο ποτάμι.

Η εφημερίδα Izvestia δημοσίευσε φωτογραφίες των επιβατών που αποβιβάζονται.

“Το αεροσκάφος An-24 προσγειώθηκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου Zyryanka”, ανέφερε η Polar Airlines σε σύντομη ανακοίνωσή της, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου