Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 15, 2023

Madonna: Έξαλλοι οι θαυμαστές της – Τους “έστησε” 2,5 ώρες σε συναυλία

Στη sold out συναυλία της στη Νέα Υόρκη, η Madonna καθυστέρησε σχεδόν 3 ώρες στη σκηνή, εξαγριώνοντας τους φανς της. Η απάντηση της παραγωγής.
 Τεχνικά προβλήματα πριν από την έναρξη της συναυλίας στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Τετάρτης, αντιμετώπισε η Madonna καθώς ξεκίνησε το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της “Celebration Tour”.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εμφάνιση της “βασίλισσας της pop” να ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση, εξαγριώνοντας πολλούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι κατήγγειλαν πως άργησε 2,5 ώρες να βγει στη σκηνή.


Το show της στο Barclays Center ήταν sold out σόου και το “παρών” έδωσαν 14.000 θαυμαστές.




«Η συναυλία έπρεπε να ξεκινήσει στις 20:30. Η Madonna ξεκίνησε στις 23:00. Ολόκληρη η αρένα φωνάζει για την καθυστέρηση της. Υπέροχο σόου αλλά ξεκίνησε πολύ αργά» έγραψε ένας θαυμαστής της στο Twitter.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι η Madonna. Αν αργήσεις 3 ώρες, είσαι απλώς αγενής», έγραψε ένας άλλος.

Πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE διέψευσε πως η καθυστέρηση ήταν τόσο μεγάλη και έκανε λόγο για αργοπορία μίας ώρας.

“Τεχνικά προβλήματα κατά τον έλεγχο του ήχου που προκάλεσαν καθυστέρηση κατά μία ώρα” είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου