Υλικά
1/4 λάχανο λεπτοκομμένο
1 καρότο στον τρίφτη
3 αυγά
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα αλεύρι
2 κ.σ λάδι
1/2 κούπα τριμμένο κασέρι
1 + 1 κ.γλ αλάτι
Λίγο μαύρο πιπέρι, λίγη πάπρικα προαιρετικά
1 χούφτα μαϊντανό
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Σε μπολ βάζουμε το λάχανο, καρότο, μαϊντανό, το 1 κ.γλ αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Βήμα 2
Σε άλλο μπολ χτυπάμε αυγά, γάλα, κασέρι, λάδι, 1 κ.γλ αλάτι, αλεύρι και φτιάχνουμε το χυλό.
Βήμα 3
Ενώνουμε τα 2 μείγματα και φτιάχνουμε κεφτεδάκια.
Βήμα 4
Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι ή ψήνουμε στους 180° για 30λ.
Βήμα 5
Η επιλογή προσωπική υπόθεση και η διαφορά εμφανής.
Σε μπολ βάζουμε το λάχανο, καρότο, μαϊντανό, το 1 κ.γλ αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Βήμα 2
Σε άλλο μπολ χτυπάμε αυγά, γάλα, κασέρι, λάδι, 1 κ.γλ αλάτι, αλεύρι και φτιάχνουμε το χυλό.
Βήμα 3
Ενώνουμε τα 2 μείγματα και φτιάχνουμε κεφτεδάκια.
Βήμα 4
Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι ή ψήνουμε στους 180° για 30λ.
Βήμα 5
Η επιλογή προσωπική υπόθεση και η διαφορά εμφανής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου