Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 29, 2024

"Μ΄ αυτούς τους διεστραμμένους συμβιώνουμε!"

 

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν είναι υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στην Μόσχα, μόνο η Ουκρανία, αλλά και η... Τουρκία.
Όλα έχουν αποδειχθεί, όλα έχουν ανακοινωθεί.
Τα όπλα των πληρωμένων τρομοκρατών ταυτοποιήθηκαν ως απωλεσθέντα, από Ρώσους νεκρούς στρατιώτες, στο Ουκρανικό πεδίο των μαχών, μετά από βαλλιστική έρευνα και έλεγχο του σειριακού τους αριθμού.
Η φωτογράφιση των τρομοκρατών, ως δήθεν μέλη του ISIS είχε γίνει πριν την είσοδο τους στην Ρωσία, μόλις τους παρέδωσαν τα όπλα, δημιουργώντας και το απαραίτητο σκηνικό με την σημαία του ISIS να κυματίζει πίσω απ΄τα κεφάλια τους.
Στην συνέχεια, προωθήθηκε και στο κανάλι, που υποστηρίζει τον ISIS, για να χρησιμοποιηθεί το αφήγημα των ΗΠΑ και των δορυφόρων τους ότι "δεν ευθύνεται η Ουκρανία". Πριν καν την ανακοίνωση, του ISIS-K.
ΠΟΥ έγινε η φωτογράφιση;
Στην Τουρκία! Σε δύο μικρά στρατόπεδα, που έχουν στηθεί, για την εκπαίδευση τρομοκρατών, από Ουκρανούς αξιωματικούς, έξω απ΄την Κωνσταντινούπολη. Τρομοκρατών, που σχηματίζουν ένα σώμα εκπαιδευμένων πληρωμένων δολοφόνων, στην διάθεση κάθε πελάτη, που θέλει να τους χρησιμοποιήσει, για δικούς του σκοπούς.
Η Τουρκία, από την αρχή της Ειδικής Επιχείρησης, προμηθεύει την Ουκρανία με όπλα, θωρακισμένα αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού (Kipri) και πληρωμένους μαχητές.
Επιπλέον, αθέτησε την συμφωνία που είχε με τον Πούτιν, για την κράτηση στο έδαφος της Τουρκίας, όλων των αρχηγών νεοναζί του τάγματος του Αζόφ, που είχαν συλληφθεί, στην Μαριούπολη.
Τους επέστρεψε όλους, στην Ουκρανία και συνεχίζουν, σήμερα, να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Την ίδια ημέρα της επίθεσης στο Κρόκους Σίτυ Χωλ, ο Ερντογάν πανικόβλητος "συνέλαβε" 40 τρομοκράτες, για να μην φανεί η συμμετοχή της Τουρκίας στο έγκλημα.
Το ίδιο διπρόσωπο ίματζ διατηρεί, για εσωτερική κατανάλωση και με το Ισραήλ. Το προμηθεύει με καύσιμα και όλα τα αγροτικά προϊόντα, εισπράττοντας τεράστια κέρδη, απ΄το εμπόριο, αλλά ταυτόχρονα το καταδικάζει, για την γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Βεβαίως, όλα αυτά καταγράφονται και την κατάλληλη ώρα θα έρθει και η τιμωρία.
6.200 αθώοι άνθρωποι ήταν προγραμματισμένο να καούν ζωντανοί, μέσα στον συναυλιακό χώρο, από τους τρομοκράτες, που είχαν γεμίσει την αίθουσα με κηροζίνη και βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.
Μ΄αυτούς του διεστραμμένους συμβιώνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου