Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 28, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ότι μπάζωσε την εκκλησία της! ΑΡΑΒΑΣ αγόρασε τη βίλα του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο...

Μπροστά σε μια απίστευτη «ανακάλυψη», που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν πως η εκκλησία που βρίσκεται στη βίλα που διατηρεί στην περιοχή ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έχει θαφτεί κάτω από το χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα.

Ο Δ. Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον Δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο, αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού, ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι Άραβας, ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία. Το ίδιο μέσο υπενθυμίζει πως ο Αντώνης Ρέμος αγόρασε τη βίλα το 2010 με το αντίτιμο να ανέρχεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, στο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου