Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 04, 2024

Η παραμυθένια σοκολατερί με ρετρό διακόσμηση και παριζιάνικη αισθητική

Αν η Αμελί ζούσε στην Αθήνα, θα δούλευε σίγουρα εκεί

Χαμηλός φωτισμός, ζεστά χρώματα, κλασικά έπιπλα, πιάνο, εικόνες και αρώματα που σε ταξιδεύουν από το πρώτο λεπτό στη γαλλική πρωτεύουσα.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η τελευταία πινελιά που έρχεται να ολοκληρώσει την παραμυθένια σκηνή του Petite Fleur, είναι η μουσική τζαζ που αναδύεται από δίσκους βινυλίου σε ένα παλιό πικάπ και προσθέτει νότες και μελωδίες στην ατμόσφαιρα..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αυτή είναι η σοκολατερί Petite Fleur που τη βρίσκεις στο Κολωνάκι, στο Παγκράτι, στο Χαλάνδρι, στην Κέρκυρα, το Βόλο, το Golden Hall, το Designer Outlet Athens ... και είναι πάντα το ίδιο πανέμορφη με 100% ποιοτικό καφέ, παχύρρευστη ζεστή, αρωματική σοκολάτα, φρέσκο τσάι που σερβίρεται σε πορσελάνινη τσαγιέρα με χρυσαφένιες λεπτομέρειες.


Η σπεσιαλιτέ του Petite Fleur είναι φυσικά η αρωματική σοκολάτα που όταν λιώνει, πλημμυρίζει το δωμάτιο και ξυπνά όλες τις αισθήσεις και γίνεται ασυναγώνιστη όταν συνδυάζεται με πορτοκάλι, ροζ πιπέρι ή φυσικό εκχύλισμα βανίλιας.



Εκτός αυτών προσφέρει φρέσκα και πεντανόστιμα πιάτα για brunch, αλμυρά ή γλυκά, με χρωματιστά cupcakes να ξεχωρίζουν σε εμφάνιση και γεύση, καθώς και τα pankcakes με σοκολάτα - μπισκότο και τα κέικ red velvet!



Όπως όλα τα μαγικά μέρη, το Petite Fleur σε κάνει να ονειροπολείς και υπόσχεται μοναδικές αισθήσεις για τα μάτια, τη μύτη και τον ουρανίσκο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου