Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 19, 2024

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ! ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ γραφείο στον Κασσελάκη στο στρατόπεδο της Θήβας...

 

Σύμφωνα με το thefaq.gr παραχωρήθηκε στον Στέφανο Κασσελακη γραφείο με εντολή Δένδια για να ασκεί για λίγες ώρες τα καθήκοντά του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην πρώτη του ανάρτηση με ένα ισχυρό μήνυμα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το βραδυ της πρώτης μέρας της θητείας του στον στρατό, από το στρατόπεδο της Θήβας: “Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στον στρατό” έγραψε ο πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης στο βιντεάκι που ανέβασε στο Tik Tok.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και έλαβε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγήθηκε στο θάλαμό του, τον οποίο θα μοιράζεται με 15 νεοσύλλεκτους και στη συνέχεια συμμετείχε στο βραδινό συσσίτιο.

Μάλιστα, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματικού με εντολή του Νίκου Δένδια ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με την ηγεσία του ΥΕΘΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί στις 29 Μάρτιου, ανήμερα των γενέθλιων του. Αφού λάβει την άδεια ορκωμοσίας θα επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου