Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 24, 2024

Άγιος Δημήτριος: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε βάρος μετανάστη διανομέα – Τον γρονθοκοπούσε στη μέση του δρόμου

 

Άγρια ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα, πακιστανικής καταγωγής, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στον Άγιο Δημήτριο, όπως καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης έκοψε με το αυτοκίνητο του τον δρόμο στον 36χρονο διανομέα, κατέβηκε από το όχημα του, του επιτέθηκε φραστικά φωνάζοντας «Ελα Πακιστανέ, εδώ να ανάψω τα φώτα μου; γ@μ@ το Πακιστάν, γ@μ@ το μ@@@@ι της μάνας σου».
Ο δράστης δεν σταμάτησε στην φραστική επίθεση, αφού στη συνέχεια άρχισε να γρονθοκοπεί άγρια τον διανομέα, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΕΡΦΑ, που σημειώνει ότι «τον χτυπούσε με γροθιές εμφανώς εκπαιδευμένου στο μποξ».

Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περαστικοί, παρενέβησαν κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όπως αναφέρει, μάλιστα η ΚΕΕΡΦΑ, «παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι είχε επάνω του μαχαίρι».

Όταν έφτασε στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, ύστερα από 15 λεπτά, ο δράστης είχε διαφύγει, όπως αναφέρεται. Ο διανομέας, από την πλευρά του, προχωρά σε καταγγελία στο Τμήμα ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου