Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2024

Βίντεο: Άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο Μπάκιγχαμ δάγκωσε τουρίστρια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο μεταξύ μιας Ινδής τουρίστριας κι ενός…

αλόγου της βασιλικής φρουράς έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.


Είναι σύνηθες φαινόμενο αρκετοί τουρίστες στο Λονδίνο να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τους φρουρούς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Κι ενώ μεγάλος αριθμός τουριστών βγάζουν τις φωτογραφίες δίχως να ενοχλούν την βασιλική φρουρά, δεν λείπουν κι εκείνοι  που προσπαθούν να αγγίξουν και να συνομιλήσουν με τους στωικούς φρουρούς. Παρά τις γραπτές προειδοποιήσεις γύρω από τη Φρουρά του Βασιλιά, που προειδοποιούν τους ανθρώπους να διατηρούν απόσταση, οι τουρίστες συχνά παραβιάζουν αυτούς τους κανόνες.

 Πολλοί τοποθετούν τα χέρια τους πάνω από τους φρουρούς ή τα άλογά τους ενώ ποζάρουν για φωτογραφίες έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Πρόσφατα, ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει μια Ινδή να στέκεται δίπλα σ’ έναν φρουρό του βασιλιά που κάθεται σε ένα άλογο.

Τοποθέτησε το χέρι της στο άλογο, το οποίο του επέστρεψε αμέσως το κεφάλι και προσπάθησε να τη δαγκώσει. Από τύχη κατάφερε να ξεφύγει. Η γυναίκα έπεσε επίσης προς τα πίσω και τη βοήθησαν περαστικοί. Συντέθηκε και έφυγε από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου