Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 02, 2024

Σε αυτό το εκκλησάκι κάνεις Ανάσταση μέσα σε κρατήρα

Έχετε σκεφτεί να κάνετε φέτος Ανάσταση μέσα σε έναν κρατήρα; Η ομάδα του Up Stories ανακαλύπτει με ένα εντυπωσιακό drone βίντεο το μοναδικό εκκλησάκι που βρίσκεται σε χωριό της Ελλάδας.
 

Σε όλη την Ελλάδα, σε νησιά του Αιγαίου ή ορεινά χωριά μπορεί κανείς να συναντήσει εκκλησίες και μοναστήρια που ξεχωρίζουν τόσο για την ιστορία τους όσο και την αρχιτεκτονική τους. Από μονές που είναι κυριολεκτικά σφηνωμένες ή χτισμένες πάνω σε βράχους μέχρι ξωκλήσια που βρίσκονται μέσα σε σπηλιές, όλες δημιουργούν μία αίσθηση κατάνυξης και ηρεμίας σε όλους τους επισκέπτες.


Ένα όμως εκκλησάκι ξεχωρίζει και αυτό λόγω της θέσης του.


Πρόκειται, όπως βλέπουμε στο εντυπωσιακό βίντεο της ομάδας Up Stories, για το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται μέσα στον μικρό κρατήρα ή δολίνη όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι του χωριού Δίδυμα Αργολίδας.


Πρόκειται σίγουρα για το μοναδικό εκκλησάκι εντός κρατήρα σε ολόκληρη την Ελλάδα και πιθανότατα σε ολόκληρο τον κόσμο, με το όλο σκηνικό να είναι βγαλμένο από παραμύθι.


Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου