Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 05, 2024

ΒΙΝΤΕΟ! Οι σιωναζί... Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν τον φρουρό του Έλληνα προξένου μέσα από την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Είναι οι βρεφοκτόνοι σιωναζί!
Τα μπάσταρδα του Χίτλερ, τα παιδιά του Σατανά!


Ενώ οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές και πολιτικές πόρνες σιωπούν ένοχα κι όχι συνένοχα, οι ναζί του σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη, έδειξαν ποιοι είναι τ' αφεντικά της "πολιτισμένης" δύσης!

Χωρίς κανένα σεβασμό στον ιερό χώρο, οι ισραηλινές σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν τη φρουρά του Έλληνα προξένου μέσα από την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ανάστασης από Ορθόδοξους Χριστιανούς στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ.

Μούγκα στη στρούγκα η υποταγμένη εκκλησιαστική ιεραρχία, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και φυσικά η "δημοσιογραφική αλητεία!

Αν αυτό συνέβαινε στη Μόσχα, τη Δαμασκό, την Τεχεράνη... θα είχαμε καταδίκες από κάθε μεριά της "πολιτισμένης" δύσης των αμερικανοσιωνιστών!

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κούλη Μητσοτάκη, η εκκλησία, τα ΜΜΕ... πιστοί στον σύντροφο Μπίμπι! Τον βρεφοκτόνο σφαγέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου