Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 10, 2024

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους επικεφαλής πετρελαϊκών εταιρειών να αναιρέσει πολιτικές του Μπάιντεν

Έτοιμος να τα αλλάξει όλα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποσχέθηκε σε κορυφαία στελέχη εταιρειών της πετρελαϊκής βιομηχανίας να αντιστρέψει τις πολιτικές του προέδρου Τζο Μπάιντεν για το περιβάλλον εάν εκλεγεί το Νοέμβριο, ανέφερε την Πέμπτη η Washington Post.


«Ο Τζο Μπάιντεν ελέγχεται από περιβαλλοντικούς εξτρεμιστές που προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή το πιο ριζοσπαστικό πρόγραμμα για την ενέργεια στην ιστορία και να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν έχουν τις δυνατότητες να αποκτήσουν», είπε μια εκπρόσωπος της εκστρατείας Τραμπ.

 Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, να τερματίσει αμέσως το πάγωμα της κυβέρνησης Μπάιντεν στις άδειες για νέες εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ).


Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα προκηρύξει νέους μειοδοτικούς διαγωνισμούς προκειμένου να παραχωρηθούν άδειες εκμετάλλευσης κοιτασμάτων στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς και ότι θα προχωρήσει σε άρση των περιορισμών για την εξερεύνηση και την εκμετάλλευση κοιτασμάτων στην Αρκτική και στην Αλάσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου