Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 30, 2024

Νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ – «Η ζωή μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με όσα διεκδικούμε στην Ευρώπη»

Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Ζάππειο, όπου υπογράφηκε η είσοδος της Ελλάδας στην ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αναφέρεται στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

«Εδώ σε αυτό το σημείο, πριν 45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Προσθέτει, επίσης, ότι: «Τις επόμενες δεκαετίες με κοινοτικά κονδύλια, έγιναν δρόμοι, γέφυρες, μεγάλα έργα.


Χάσαμε και ευκαιρίες. Αλλά η χώρα προόδευσε. Φτάσαμε ψηλά.


Λίγο μετά, χτύπησε η μεγάλη κρίση. Τα εισοδήματα κατέρρευσαν Δουλειές καταστράφηκαν

 Ζήσαμε μια εποχή διχασμού και δημαγωγίας, ωστόσο αντισταθήκαμε και μείναμε Ευρώπη.

Στο νέο ξεκίνημα ήρθε ο Covid. Το μεταναστευτικό ο πόλεμος στην Ουκρανία και η παγκόσμια ακρίβεια. Και όμως. Σταθήκαμε όρθιοι. Οι φόροι μειώνονται, ενώ μισθοί και συντάξεις αυξάνονται.

Η ανεργία πέφτει. Η χώρα θωρακίζεται. Το κράτος ψηφιοποιείται, η ζωή μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με όσα διεκδικούμε στην Ευρώπη. Η εθνική φωνή έχει τώρα μεγάλη δύναμη».

Καταλήγοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες «στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά. Για να βρεθούμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».

Δείτε το σποτ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου