Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 10, 2024

Χανιά: Τρόμος για 34χρονη στο αεροδρόμιο – Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητό της, μόλις σχόλασε από την δουλειά

Την τύχη με το μέρος της είχε μία 34χρονη εργαζόμενη στο αεροδρόμιο

Δασκαλογιάννης, στα Χανιά, καθώς μία αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον ουρανό του αυτοκινήτου της, την ώρα που η ίδια έμπαινε στο όχημα για να φύγει από την δουλειά της.


Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, σε ελεύθερο σημείο στάθμευσης εκτός του χώρου του αεροδρομίου, και βρίσκεται υπό διερεύνηση από την ασφάλεια Χανίων.

 «H κόρη μου σχόλασε στις 17:3ο το απόγευμα. Την ώρα που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο, μας είπε ότι άκουσε ένα μπαμ» αναφέρει ο πατέρας της στο zarpanews.gr, σημειώνοντας ότι η σφαίρα θα μπορούσε για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου να είχε τραυματίσει την ίδια. «Και μιλάμε για χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο, σε απόσταση αναπνοής τόσο από το πολιτικό όσο και από το πολεμικό αεροδρόμιο και από στρατιωτικές εγκαταστάσεις» σχολιάζει ο ίδιος, εμβρόντητος από το περιστατικό.

Η σφαίρα, διαμετρήματος 9mm βγήκε ανέπαφη από τον ουρανό του αυτοκινήτου και φυσικά παραδόθηκε άμεσα στις αστυνομικές αρχές, που ερευνούν την προέλευσή της. Πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, σε κοντινή περιοχή (απόσταση 500 μέτρων) φιλοξενούνταν κοινωνική εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου