Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2024

Αμοργός: Η τελευταία φωτογραφία που έστειλε ο 59χρονος αγνοούμενος στην κόρη του – «Αν ήταν πεσμένος κάπου εδώ, θα τον είχαμε βρει»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικανού αστυνομικού, στην Αμοργό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/6), κάνοντας πεζοπορία στο νησί.
Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων Αμοργού «χτενίζουν» το νησί αναζητώντας έστω και ένα ίχνος του 59χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην «μάχη» για εντοπισμό του άνδρα, έχουν ριχθεί και drones, ενώ και από το μεσημέρι της Τετάρτης συμμετέχει και ένα ελικόπτερο.

 Ο 59χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξεκίνησε πεζός από την περιοχή Αιγιάλη με προορισμό την Καταπόλα, μια διαδρομή περίπου 20 χιλιομέτρων. Τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή του Ασφοντυλίτη. Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες , έστειλε και μια φωτογραφία στην κόρη του. 

Όπως μετέφερε  η Πρόεδρος της ΕΔΟΚ Αμοργού, Ψακή Ατσά Σοφία, «πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στην διαδρομή Ασφοντυλίτη – Κατάπολα. Ενδιάμεσα, υπάρχουν πολλά μονοπάτια, τόσο δύσβατα, όσο και σηματοδοτημένα. Δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία πιο μπορεί να ακολούθησε, καθώς ο 59χρονος επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο και είναι περιπατητής. Εμείς, ως διασωστική ομάδα, έχουμε εξερευνήσει όχι μόνο τα μονοπάτια, αλλά και τα 19 χιλιόμετρα, μήπως και η πληροφορία ότι έφτασε στον Ασφοντυλίτη είναι λανθασμένη. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουμε εντοπίσει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου