Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 16, 2024

ΒΙΝΤΕΟ! "Η Μαρία ξεβράκωσε τον ψεύτη Δένδια, το δουλικό του νεοναζισμού!"

 

Νίκος Κλειτσίκας

«Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια,
μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν»
Μενέλαος Λουντέμης, "Οδός Αβύσσου- Αριθμός Ο"

Ένα ηχηρό χαστούκι δέχθηκε ο κατάπτυστος Νατοϊκός υπάλληλος Δένδιας από την Μαρία Ζαχάροβα κι ο ήχος ακούστηκε παντού!

Το γνωστό μορμολύκειο του σιωνισμού, ο Δένδιας... δεν ντρέπεται, καθόσον είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και ζήλεψε τη "δόξα" του άλλου Νατοϊκού υπαλλήλου Κοτζιά... "Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σχολιάζει τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια περί "εξαφάνισης" της ελληνικής Ομογένειας της Μαριούπολης και δεν κρύβει τη συγκίνησή της για την αθωνική Πολιτεία και τα διαχρονικά μηνύματά της μοναδικής στον κόσμο μοναστικής κοινότητας." Kosmodromio

Στον ψεύτη Δένδια και το ελληνόφωνο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα επισημαίνουμε: Εσείς είστε δωσίλογα δουλικά κι όχι ο Ελληνικός Λαός!

Ταυτόχρονα, στο στόχαστρο της Νεοναζιστικής Οργάνωσης "Δεξιός Τομέας" έχουν μπει οι Έλληνες ομογενείς.
Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και έκανε λόγο για απειλητική ατμόσφαιρα ενώ κατήγγειλε και ξυλοδαρμούς. Μάλιστα, ζήτησε να γίνει η επικοινωνία στην ελληνική γλώσσα για λόγους ασφαλείας... (...) Απαγορεύτηκαν τα Ρωσικά, Ρουμανικά, Ουγγρικά και Ελληνικά...»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου