Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2024

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα κρυφά δωμάτια στα αεροπλάνα

Εσείς τα έχετε δει ποτέ;

Οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μπορεί να είναι μερικές από τις πιο

άβολες και εξαντλητικές εμπειρίες της ζωής σας. Φανταστείτε να βρίσκετε ανάμεσα σε κάποιους που ροχαλίζουν.

Το μόνο που θέλουν να κάνουν οι επιβάτες στα ταξίδια τους είναι να ξαπλώσουν, να τεντώσουν τα πόδια τους και να έχουν δύο ολόκληρα μπράτσα στην θέση τους για τον εαυτό τους.

Είναι πολλά αυτά που ζητάνε;

Κι’ όμως υπάρχουν κάποια δωμάτια στα αεροπλάνα στα οποία θα μπορούσατε να κάνετε ότι ονειρεύεστε κατά την διάρκεια μιας μεγάλης πτήσης.
Τα κρυφά δωμάτια

Υπάρχει ένας κόσμος όπου δεν είστε στριμωγμένοι σε μια καμπίνα σαν ένα μάτσο οικονομικές σαρδέλες που περιμένουν να βγουν σε λίγες ώρες, και δεν ονομάζεται business class.

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι ίδιες έχουν τα δικά τους «μυστικά» δωμάτια, ώστε να μπορούν να ξεφεύγουν λίγο από το χάος σε μια πτήση μεγάλων αποστάσεων.

Αυτοί οι κοιτώνες είναι πλήρως εξοπλισμένοι με στρώματα, σεντόνια, φώτα, κλιματισμό, τα πάντα.

Στην πραγματικότητα, τα νεότερα μοντέλα διαθέτουν υπνοδωμάτια πάνω από την κύρια καμπίνα, αλλά τα παλαιότερα αεροπλάνα θα έχουν τα δωμάτια πιο κοντά στο αμπάρι.
Τι είπε η αεροσυνοδός

Η αεροσυνοδός της United Airlines, Susannah Carr τα αποκάλυψε όλα στο CNN, καθώς αποκάλυψε ότι τα δωμάτια είναι πολύ καλά κρυμμένα από τους άλλους στα αεροπλάνα.

Η Carr, η οποία πετάει τακτικά με αεροσκάφη Boeing 767, 777 και 787, αποκάλυψε: «Είναι λίγο σαν τη Disney – κρατάμε τη μαγεία πίσω από κλειστές πόρτες».

Χαρακτηρίζοντας τα δωμάτια «ασφαλή», δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, αλλά μοιράστηκε ότι επιβάτες έχουν προσπαθήσει να μπουν μέσα: «Περιστασιακά έχουμε ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πόρτα τουαλέτας και προσπαθούν να την ανοίξουν, αλλά εμείς τους δείχνουμε τον δρόμο για την πραγματική τουαλέτα».

Η αεροσυνοδός της Finnair Karoliina Åman μίλησε επίσης στο CNN, αποκαλύπτοντας ότι σε κάθε πτήση άνω των έξι ωρών, το 10% του χρόνου αφιερώνεται στην ξεκούραση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας.

Οι αεροσυνοδοί δεν κάνουν τίποτα σε αυτό το διάστημα, καθώς πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όταν έχουν εφημερία.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα πετάξετε σε υπεραστικές πτήσεις, κοιτάξτε ψηλά. Εκεί πιθανόν να κοιμάται μια αεροσυνοδός, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι 180 μοιρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου