Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 04, 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε σήμερα στον Πειραιά


Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε σήμερα (4/6) στον Πειραιά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ επέλεξε να παντρευτεί την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1969.


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Πινακοθήκη Πειραιά. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νάντια Μουρούζη, αλλά και η δεύτερη σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Νανά Ειλικρινή.  


Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έφτασε στο δημαρχείο λίγο πριν το γάμο του

Ο ευτυχισμένος γαμπρός έφτασε πρώτος στην Πινακοθήκη Πειραιά λίγο πριν από τις 12 ντυμένος με ένα κοστούμι σε ανοιχτή απόχρωση του γκρι. Στο σημείο βρίσκονταν δημοσιογράφοι, τους οποίους απέφυγε ευγενικά, ενώ αρκέστηκε να πει: «Να είστε καλά παιδιά, θα τα πούμε μετά!».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Κολτζή έχει γεννηθεί στη Βέροια και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο. Είναι απόφοιτη φυσικοθεραπείας κι εργάζεται ερευνώντας καινοτομίες ακόμα και τεχνητών άκρων.




Δείτε φωτογραφίες
papamixail-gamos__2_
papamixail-gamos__1_
papamixail-gamos_2
papamixail112

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου