Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 04, 2024

ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι από

την εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν.


Γι’ αυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταντήσει την χώρα.. προς εκμετάλλευση (για να μη το πούμε αλλιώς), των ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ, θα δεχθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες και από την Αμερική.

 Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και την Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα και ποιοι θα πάνε στην Ιταλία.


Δηλαδή κάποιοι θα αποφασίζουν ποιοι θα έρχονται στη χώρα σας, που είναι για πάσα χρήση… χωρις να ρωτήσουν κανέναν.

Το CBS, λέει ξεκάθαρα πως σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ» για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου