Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2024

Γύρισε νωρίτερα από το σχολείο και έπιασε τον πατέρα της επ’ αυτοφώρω να απατάει την μητέρα της – «Δεν αντέχω να τον κοιτάξω στα μάτια»

Το να ανακαλύπτεις ότι ο ένας από τους δύο γονείς σου απατά τον άλλο, μπορεί να σε διαλύσει. Ακόμη χειρότερα όταν ο μόνος που γνωρίζει για την απιστία στην οικογένεια, είσαι εσύ. Σε αυτή τη θέση έχει βρεθεί μία έφηβη, η οποία έπιασε τον πατέρα της να απατά την μητέρα της, και τώρα δεν ξέρει αν πρέπει να το πει σε κάποιον.

Η κοπέλα είναι 16 ετών  και ζει με τους γονείς της και τους δύο δίδυμους, 18χρονους αδελφούς της. Είχε ανέκαθεν πιο στενή σχέση με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της έδειχνε προτίμηση στα αγόρια και ήταν αρκετά αυστηρή μαζί της.

Για παράδειγμα, ήταν πάντα καυστική σε σχέση με την εμφάνισή της, κάτι που οδήγησε την κοπέλα στο να αποκτήσει διατροφικές διαταραχές.  Αν και αγαπά τον μπαμπά της και νιώθει πολύ κοντά του, κάτι που ανακάλυψε πρόσφατα τα έχει αλλάξει όλα.
 

«Μια μέρα επέστρεψα νωρίτερα από το σχολείο και, ενώ περίμενα ότι το σπίτι θα ήταν άδειο και νόμιζα ότι ήμουν μόνη, είδα κάτι που με φρίκαρε », περιγράφει η κοπέλα που θυμάται τη στιγμή που είδε τον πατέρα του με την ερωμένη του.


“Είπα ψέματα ότι μόλις είχα γυρίσει”

«Μπήκα στο δωμάτιο και έβαλα τα ακουστικά μου, επειδή δεν ήθελα να ανέβω στον πάνω όροφο και να πέσω επάνω τους. Όταν η άλλη γυναίκα έφευγε, προσπαθούσα να καταλάβω ποια είναι, αλλά δεν τα κατάφερα. Λίγο αργότερα, ο πατέρας μου ήρθε στο δωμάτιο και με ρώτησε πόση ώρα ήμουν στο σπίτι, και εγώ του είπα ψέματα ότι είχα μόλις λίγα λεπτά που επέστρεψα».


Μετά την ανακάλυψη ήταν ράκος, καθώς πίστευε πάντα ότι ο πατέρας της ήταν καλός άνθρωπος, όμως το περιστατικό της απιστίας την έπεισε για το αντίθετο. Τώρα πλέον, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Όταν εκμυστηρεύτηκε στους φίλους της αυτό που είδε, εκείνοι της πρότειναν να μιλήσει στα αδέλφια και τη μητέρα της. Ωστόσο, δεν θέλει να το πει στα αδέλφια της, αφού δεν θέλει να τους κάνει να χαλάσουν τη σχέση που έχουν με τον πατέρα τους.

Την ίδια στιγμή, διστάζει να το πει και στην μητέρα της, αφού αν το μάθει, ο πατέρας τους μπορεί να φύγει και να τους εγκαταλείψει, αφήνοντάς την έρμαιο της μητέρας της, κάτι το οποίο δεν θέλει να συμβεί με τίποτα.


“Δεν μπορώ να τον δω στα μάτια”

«Κυριολεκτικά δεν αντέχω να δω τον πατέρα μου στα μάτια, η όλη κατάσταση είναι περίεργη και άβολη», ομολογεί η 16 χρονη. Επίσης, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε στον πατέρα μου επειδή τον αγαπάω πολύ αλλά είναι απόμακρος άνθρωπος, δουλεύει πολλές ώρες και φοβάμαι ότι αν πω κάτι, θα τον αναγκάσω να φύγει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου