Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 05, 2024

😂😂😂 Αποκάλυψη: Ούτε ένα ευρώ για κάλτσες δεν εμφανίζεται στο πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Ούτε ένα ευρώ για κάλτσες δεν έχει ξοδέψει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μέσα στο 2023, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που προέβαλλε σε γιγαντοοθόνη κατά την διάρκεια της προκεκλογικής του ομιλίας.
Σύμφωνα με το έντυπο στο οποίο εμφανίζονται τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να μην έχει ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες στο όνομα του γεγονός, που όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές, εξηγεί γιατί εμφανίζεται παντού ξεκάλτσωτος.
Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησαν σήμερα ότι με την μη αγορά καλτσών ο πρόεδρος ‘εξοικονομεί πολύτιμα χρήματα τα οποία μπορεί να διαθέσει στην ανοικοδόμηση της χώρας, αντίθετα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εμφανίζει έξοδα τουλάχιστον 500 ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο».

Ωστόσο, πολιτικοί αναλυτές τονίζουν ότι η όποια εξοικονόμηση χρημάτων αντισταθμίζεται από την υπερπληθώρα εφαρμοστών πουκάμισων που διαθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως και super slim παντελονιών.


Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές θα αγοράσει πουκάμισο στο νούμερο του, ενώ έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι το χρέος της χώρας θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά αν όλοι οι Έλληνες σταματούσαν να αγοράζουν κάλτσες, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη ανησυχία των καλτσοπαραγωγών της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου