Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 29, 2024

😂😂😂 Την επέτειο των capital controls τίμησε ο Γιάνης Βαρουφάκης ξοδεύοντας ακριβώς 60 ευρώ στο σούπερ μάρκετ

Την επέτειο της εφαρμογής των capital controls στην Ελλάδα το 2015 τίμησε και φέτος ο Γιάνης Βαρουφάκης, ξοδεύοντας ακριβώς 60 ευρώ στο σουπερμάρκετ.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από σουπερμάρκετ της Αίγινας όπου βρίσκεται το εξοχικό του, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25, πρώην υπουργός Οικονομικών και χαμένος αδελφός του Βόλντεμορτ δήλωσε ότι κάθε χρόνο αυτή τη μέρα ξοδεύει ακριβώς 60 ευρώ, το όριο δηλαδή που επιβλήθηκε στους Έλληνες πολίτες στις 28 Ιουνίου του 2015.
«Η 28η Ιουνίου είναι πάντα μια δύσκολη μέρα για μένα προσωπικά, γιατί μου θυμίζει τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες που συζητούσαμε μέχρι αργά με τον Αλέξη και τον Δραγασάκη πώς θα χτυπήσουμε τους δανειστές με το Plan B και σε τι χαρτί να τυπώσουμε τα κουπόνια, πίνοντας ένα παγωμένο λευκό Chardonnay δίπλα στην πισίνα» είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υπέρμαχος του λιτού βίου.

«Επίσης γιατί 60 ευρώ ξοδεύουμε μόνο σε κρασιά με τη Δανάη, οπότε πρέπει να έχω προβλέψει να πάω σουπερμάρκετ και την προηγούμενη» πρόσθεσε.


Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει στην κατοχή του ένα πουκάμισο τόσο ισχυρό που θα μπορούσε να καταστρέψει τον παγκόσμιο καπιταλισμό, όπως επίσης ότι την επίμαχη περίοδο του 2015 εκτός από το Plan B είχε εκπονήσει το Plan P και το Plan X, καθώς και άλλα γράμματα της αλφαβήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου