Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 20, 2024

Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας: «Η Pfizer είπε ψέματα για τα εμβόλια»!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Αυτά δεν τα έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι, οι αρνητές της επιστήμης

;

«Η Pfizer έκανε πολλές παραπλανητικές δηλώσεις σχετικά με το εμβόλιο της για τον Covid, σε μια εποχή που οι Αμερικανοί χρειάζονταν την αλήθεια»... μ' αυτά τα λόγια, ο Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας, Kris Kobach, ανακοίνωσε την μήνυση εναντίον του φαρμακευτικού κολοσσού, τς πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Pfizer!

Ενδεικτικά, μιας κι απόψε ΟΛΑ τα δελτία ειδήσεων, η "δημοσιογραφία", οι "επιστήμονες" θα μας ενημερώσουν, αφού θα είναι η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
«Η Pfizer εξαπάτησε το κοινό ισχυριζόμενη ότι είχε ένα "ασφαλές και αποτελεσματικό" εμβόλιο Covid-19 [...] παρόλο που γνώριζε ότι η αποτελεσματικότητα μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου και σε σχέση με νέες παραλλαγές [...] παρόλο που ήταν συνδεδεμένο σε σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, αποβολές, θάνατοι [...] Η Pfizer έχει αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες ασφάλειας από το κοινό...
Η εταιρεία, "για να εμποδίσει τον πληθυσμό να μάθει την αλήθεια", εργάστηκε για να λογοκρίνει ομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της Pfizer, σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου κατά του Covid, ενώ ο τζίρος της εταιρείας αυξανόταν κατά περίπου 75 δισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις δύο χρόνια "χάρη σε αυτό το εμβόλιο" [...]
»

Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας, Kris Kobach

«Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ»
Ι

Ήρθε η ώρα της Ελλάδας! Ο σύντροφος Μπουρλάς, ο κτηνίατρος της πολυεθνικής, μπορεί να βασιστεί σε μάρτυρες υπεράσπισης που καλύπτουν όλο το πολιτικό φάσμα και να καταρρίψει τη δικαστική σκευωρία των Αμερικανών Δικαστών: Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης... αλλά και των "έγκυρων" ειδικών επιστημόνων με δικαστική ασυλία, με επικεφαλής κάποιον Τσιόρδα, την εκκλησία του Ιερώνυμου, όλους τους "έγκυρους" δημοσιογράφους!

Στην Ελλάδα ποια κόμματα μπουκώνουν οι πολυεθνικές
φαρμακοβιομηχανίες €μVολίων Big Pharma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου