Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 18, 2024

Δέσποινα Βανδή: Συνεργάτιδά της αποκαλύπτει – Αποχώρησε από το Τσεσμέ με προστασία

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης μετά την απόφαση της να μην εμφανιστεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην προγραμματισμένη συναυλία της στη Σμύρνη σε υπαίθριο θέατρο του Τσεσμέ. Αφορμή για την ακύρωση της τελευταίας στιγμής στάθηκε, η τοποθέτηση σημαίας στη σκηνή με το πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ.
Τελικά, η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να βρει μια συμβιβαστική λύση με τη διοργάνωση και έτσι η εμφάνισή της ακυρώθηκε. Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η απόφαση αυτή της καλλιτέχνιδας, προβλήθηκαν δηλώσεις της Ευγενίας Λιάκου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, η οποία ανήκει στην ομάδα της τραγουδίστριας και ήταν παρούσα στο soundcheck στη Σμύρνη.

Η αποκάλυψη της συνεργάτιδας της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στη Σμύρνη

«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ, η οποία ήταν σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή και ήταν αναρτημένα banner. Ρωτήσαμε αν ήταν για τη δική μας συναυλία, ήταν σε διαβουλεύσεις. Η Δέσποινα θα έκανε τη δική της συναυλία, δεν θα είχε κάποιαν χροιά. Η σκηνή συνήθως είναι καθαρή, δεν έχει κάτι πίσω. Ήταν μια αφίσα του Κεμάλ, μια Τουρκική σημαία.

Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας ανακοινώθηκε. Κάναμε soundcheck και φύγαμε. Μας προστάτευσαν μετά να φύγουμεΗ δήμαρχος μίλησε λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα έφυγε κατευθείαν, εμείς ήμασταν οκ να φύγουμε σήμερα. Δεν ξέρω αν υπήρχαν Έλληνες στο κοινό, γιατί εμείς κάναμε soundcheck, πήγαμε στο καμαρίνι και μετά μας ανακοίνωσαν ότι δεν θα βγούμε.

Τη Δέσποινα δεν την έχουμε δει, γιατί έφυγε κατευθείαν. Εμείς είμαστε καλά. Στεναχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος έρχεται να ακούσει μουσική. Αγαπάνε την ελληνική μουσική, αγαπάνε τους Έλληνες καλλιτέχνες πάρα πολύ. Ο κόσμος ήρθε να δει τη συναυλία, ήταν κρίμα που έγινε αυτό.

Η μουσική είναι πέρα από αυτά. Όταν πας να δεις μια συναυλία και ξαφνικά γίνεται μια πολιτική εκδήλωση, δεν είναι ωραίο», είπε η Ευγενία Λιάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου