Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2024

Ρόδος: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής – Φέρεται να επιτέθηκε στην σύζυγο επιχειρηματία στο μαγαζί που τραγουδούσε

Στην σύλληψη γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν οι αστυνομικοί του ΑΤ

Ρόδου, μετά την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του για σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με θύμα την σύζυγο γνωστού επιχειρηματία.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, η 32χρονη  βρισκόταν τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης με τον σύζυγο της. Εκεί, τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος κατηγορούμενος ο οποίος άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνη με τρόπο απαξιωτικό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

 Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, πέρασε από δίπλα της, της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα, τραβώντας την και σπρώχνοντας την, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγος της το περιστατικό, ο τελευταίος έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.


Τότε, ο τραγουδιστής άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησαν από το κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου