Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2024

Χανιά: Έκλεισε το μαγαζί και έψαχνε την σύζυγό του για να την σκοτώσει – Το σωτήριο τηλεφώνημα του γιου και το… στιφάδο


Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών χωρίς αναστολή και χωρίς ανασταλτική

δύναμη στην έφεση επέβαλε το μονομελές αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στον 58χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που συνελήφθη την Τρίτη το πρωί στα Χανιά με το όπλο γεμισμένο και σηκωμένο τον κόκκορα.


Αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 58χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως είχε αποφασίσει να σκοτώσει την σύζυγό του ενώ αστυνόμος που χειρίστηκε την υπόθεση σχολίασε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews.gr πως «προλάβαμε ακόμη μία γυναικοκτονία».

Αυτό που βάρυνε ιδιαίτερα στην απόφαση για άμεση έκτιση της ποινής χωρίς αναστολή, ήταν το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος, φεύγοντας από το σπίτι του το πρωί της Τρίτης, άφησε στον γιο του την χρεωστική του κάρτα μαζί με ένα σημείωμα που αποκάλυπτε τον κωδικό pin αλλά και κάποια σημεία όπου υπήρχαν μετρητά μέσα στο σπίτι ενώ ανατριχίλα στο ακροατήριο προκάλεσε η αναφορά του εισαγγελέα της έδρας στο περιεχόμενο του σημειώματος που έγραφε:

 «Φεύγω. Πάω να κανονίσω έναν λογαριασμό, να προσέχεις τον αδερφό σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου