Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 08, 2024

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα «κεφάλια» της Greek Mafia σε τραπέζι στην Μύκονο – Ανάμεσά τους ο 44χρονος

O Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής μίλησε στο

Live News για το προφίλ του 44χρονου βασικού υπόπτου για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, όπως αποκάλυψε το Live News, αναφέρει ότι η φίλη του 44χρονου φαίνεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα -το Πάσχα κι άλλη μία φορά- είχε μεταβεί στη Μύκονο μαζί με τον συλληφθέντα, όπου εκεί είχαν να κάνουν κάποια ραντεβού με έναν ιδιώτη, προκειμένου  να συζητήσουν κάποια επιχειρηματικά θέματα, χωρίς να προσδιορίζει ποια ήταν τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια.


Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο έδωσε πληροφορίες για την δεύτερη συνάντηση που έγινε στην Μύκονο. Όπως είπε ο αστυνομικός αναλυτής, έγινε τον Ιανουάριο. «Ήταν μεταξύ 8 ανθρώπων που θεωρούνται οι top της Greek Mafia», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.


«Αυτοί μαζεύτηκαν, όπως φαίνεται, για να μοιράσουν την πίτα. Στο τραπέζι που έκαναν σε πολύ γνωστή ταβέρνα της Μυκόνου ήταν κι αυτός που έχει συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία, ο φερόμενος δράστης», πρόσθεσε.


Ενώ ως προς το προφίλ του βασικού υπόπτου για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό σχολίασε ότι θεωρούνταν «golden boy» για την Greek Mafia. «Ήταν άμεσα προστατευόμενο πρόσωπο με ειδικές εντολές κινούνταν, με ειδικές εντολές μοίραζε χρήμα, ήταν κάτω από την ομπρέλα της Greek Mafia», εξήγησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου