Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Καληνύχτα Παρίσι, Καλημέρα Λος Άντζελες» – Όσα έγιναν στην φαντασμαγορική τελετή λήξης στο Stade de France – Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αυλαία έπεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με μία φαντασμαγορική

τελετή λήξης στο “Stade de France”. Το Παρίσι παρέδωσε την σκυτάλη στο Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.


Το φινάλε της τελετής λήξης του “Stade de France” σήμανε την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αλλά και την έναρξη της 34ης Ολυμπιάδας. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, μαζί με μερικές θρυλικές αθλητικές μορφές, έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα. Κάπως έτσι, ορίστηκε το… ραντεβού στο Λος Άντζελες.


 Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Καλό σας βράδυ

Το live έφτασε στο τέλος του. Μείνετε συντονισμένοι στο enikos.gr για όλα τα παραλειπόμενα της φαντασμαγορικής τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Τέλος

Φινάλε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού με το «My Way» από την Yseult και εκατοντάδες πυροτεχνήματα.


  • Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 θα διεξαχθούν στο Λος Άντζελες από τις 14 με τις 30 Ιουλίου
  • Καληνύχτα Παρίσι, Καλημέρα Λος Άντζελες
  • Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρασαν στην Ιστορία
  • Οι αθλητές από τις 5 ηπείρους και η εκπρόσωπος των προσφύγων φύσηξαν και έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα

  • Ο Τομ Κρουζ έφερε αέρα «Hollywood» στην τελετή λήξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου