Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση για τον Πέτρο Γκαϊδατζή στη Θεσσαλονίκη – Τον μετέφεραν σε… καρότσα αγροτικού – Βίντεο

 

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο αργυρός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Πέτρος Γκαϊδατζής όταν έφτασε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Θεσσαλονίκη.

Ποντιακές λύρες και… αγροτικό
Ποντιακές λύρες, κόρνες και ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους εκατοντάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχτούν τον Γκαϊδατζή που έκανε καταπληκτική εμφάνιση με τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο.

Συγκινημένος, ο Θεσσαλονικιός ποδηλάτης δεν προλάβαινε να χαιρετάει γνωστούς και αγνώστους που πήγαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και να του σφίξουν το χέρι.

Μέχρι να φτάσει, μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης κωπηλάτης οι συγγενείς του έκαναν ένα… ζέσταμα στον χορό.

Δείτε βίντεο:

Ο Γκαϊδατζής μπήκε στην αίθουσα αφίξεων με την ελληνική σημαία στις πλάτες του και αμέσως ο χώρος σείστηκε από τις ιαχές των παρευρισκομένων.

Μάλιστα, μεταφέρθηκε στην Καλαμαριά, όπου και διαμένει στην… καρότσα αγροτικού, με τον κόσμο να έχει βγει στους δρόμους για να τον υποδεχτεί όπως του άξιζε: Σαν Ολυμπιονίκη.

Σημειώνεται ότι τόσο τον Γκαϊδατζή όσο και την Χριστίνα Μπούρμπου τίμησε η Μητρόπολη Καλαμαριάς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ

ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ

Δείτε βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου