Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 20, 2024

Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της έστελνε επί 3 χρόνια χρήματα στην πρώην του – «Η δικαιολογία του δεν με έπεισε, θέλω διαζύγιο

 Η απιστία είναι μία από τις πιο ισχυρές και τεκμηριωμένες αιτίες διαζυγίου. Ο ορισμός της όμως, είναι τόσο ευρύς που δυσκολεύει την απόφαση για τους συντρόφους που βρίσκονται σε δίλημμα.

Μία 27χρονη γυναίκα και ο 38χρονος άνδρας της, είναι παντρεμένοι  έξι χρόνια. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια, η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, όμως η γυναίκα ποτέ δεν αμφέβαλε για την αφοσίωση και την πίστη του άνδρα της

«Παρατήρησα κάποιες άγνωστες κινήσεις στον λογαριασμό μας»
«Ωστόσο, ανακάλυψα κάτι το οποίο με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα», αποκαλύπτει η γυναίκα.

Πρόσφατα, κοιτώντας τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό, παρατήρησε κάποιες κινήσεις για τις οποίες δεν ήξερε τίποτα απολύτως. Έτσι, αποφάσισε να το ψάξει λίγο παραπάνω, και ανακάλυψε κάποιες πληρωμές σε μία άγνωστη – σ’ εκείνη – γυναίκα.

Αποφάσισε να μιλήσει στον άνδρα της και ύστερα από πίεση,  ο άνδρας παραδέχτηκε ότι έστελνε χρήματα στην πρώην κοπέλα του. Το χειρότερο; Χρηματοδοτούσε το lifestyle της πρώην επί τρία χρόνια!

Ο άνδρας, εξακολούθησε να στηρίζει οικονομικά την πρώην του, της οποίας πλήρωνε το ενοίκιο, τα έξοδα διαβίωσης και καμία φορά της έστελνε και δώρα από πάνω.

«Η δικαιολογία που μου είπε, ήταν ότι ένιωθε τύψεις για το πώς έληξε η σχέση και πως τη βοηθούσε να ξεπεράσει μία δύσκολη φάση της ζωής της», σημείωσε η γυναίκα.

Επίσης, της είπε ότι δεν περίμενε ποτέ η γυναίκα ν’ ανακαλύψει τις συναλλαγές του. Επίσης, δεν πίστευε και ότι ήταν «μεγάλο θέμα» το ότι έστελνε λεφτά στην πρώην του, από τη στιγμή που δεν ζημίωνε ουσιαστικά την οικονομική τους κατάσταση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έκρυβε κάτι τέτοιο. Νιώθω προδομένη»

Όπως είναι αναμενόμενο, η γυναίκα έχει διαφορετική άποψη και πιστεύει ότι ο άνδρας της την πρόδωσε και παραβίασε τη συμφωνία τους. Δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο άνδρας της, της έκρυβε κάτι τόσο σημαντικό.

«Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω πληγωμένη που έβαλε τις ανάγκες της πάνω από τη σχέση μας», εξομολογήθηκε η γυναίκα.

Μετά από την αποκάλυψη, η γυναίκα σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο. Νιώθει ότι δεν μπορεί πλέον να εμπιστεύεται τον άνδρα της, από τη στιγμή που εκείνος κινήθηκε ύπουλα και είχε οικονομικές συναλλαγές με μία πρώην του.

«Ο άνδρας μου επιμένει ότι ήταν μία αθώα κίνηση καλής θέλησης και ότι εμένα αγαπάει», είπε η γυναίκα. «Εγώ όμως, δεν μπορώ να χωνέψω την προδοσία».

Τώρα η γυναίκα αναρωτιέται αν, η λύση του διαζυγίου είναι η λογική ή υπερβολική αντίδραση, αφού ανακάλυψε ότι ο άνδρας της έστελνε λεφτά στην πρώην του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου