Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 30, 2024

Η Ευρώπη του 4ου Ράιχ κήρυξε επισήμως τον πόλεμο στον Ρωσικό λαό!

 

Νίκος Κλειτσίκας

Ποιος τους εξουσιοδότησε να κηρύξουν πόλεμο στον Ρωσικό λαό;

Ο κηπουρός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ζοζέπ Μπορέλ, καλεί όλους τους ηγέτες της αποικίας των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "ευρωπαϊκή ένωση", δηλαδή το 4ο Ράιχ, να άρουν όλους τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων για να χτυπηθούν ρωσικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί στόχοι. Πίσω του ο ναζί Ντμίτρο Κουλέμπα, υπουργός Άμυνας του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, σουφρώνει τα χείλη σε σχήμα κώλου. Ισχυρίζεται ότι διαφορετικά οι πύραυλοι θα ήταν "άχρηστοι", ενώ καυχιέται ότι έκλεψε παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για να τα δώσει στους ουκροναζί... (1ο βίντεο)

Αυτό αρκεί για κήρυξη πολέμου στο Ρωσικό λαό και δικαίωμα της Ρωσίας να χτυπήσει οποιαδήποτε δουλική αποικία (χώρα) στέλνει όπλα στους ναζί, συμπεριλαμβανομένου του Ελλαδιστάν. Χρέος του εγχώριου "εθνικού" Μετώπου εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, είναι να στείλουν να πολεμήσουν τα παιδιά τους, ούτε ένας κληρωτός στον Νατοϊκό πόλεμο κι ας στείλουν του μισθοφόρους τους, τους "επαγγελματίες στρατιωτικούς", που με μισθό υπηρετούν το ΝΑΤΟ κι όχι την Πατρίδα μας!

Ο Ντμίτρο Κουλέμπα, υποκινεί την Ευρώπη να δώσει τα χρήματα των φορολογουμένων ευρωπαίων πολιτών, να τα ρίξει στην οικονομική μαύρη τρύπα του ναζιστικού καθεστώτος, δηλώνοντας: «Δείξαμε ότι οι ρωσικές κόκκινες γραμμές είναι κενές, όσοι μιλούν για φόβο κλιμάκωσης χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα για να μην λάβουν τις αποφάσεις για τις οποίες χρειάζεται η Ουκρανία»... (2ο βίντεο)

Ο κηπουρός Μπορέλ, κάνει μια χειρονομία "αρκεί" και παρασύρει τον Crybaby, όταν με την αλαζονεία του επιχειρηματολογεί ουσιαστικά "Δώστε μας τα χρήματά σας αλλιώς η Ρωσία θα εισβάλει"... (3ο βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου