Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2024

Έδιωξε τον αδελφό της από το σπίτι – «Έλεγε χοντρή την 5χρονη κόρη μου»

Τα αστεία που αφορούν την εμφάνιση μπορεί να προκαλέσουν ντροπή, θυμό ή αμηχανία. Το χιούμορ αυτής της μορφής είναι χοντροκομμένο και σίγουρα είναι πλήρως αποτυχημένο όταν απευθύνεται σε μικρά κορίτσια.

Μία 30χρονη γυναίκα, έχει μία κόρη πέντε ετών. «Είναι ένα κανονικό παιδί της ηλικίας της. Της αρέσουν οι λιχουδιές. Είναι μικρή, χαρούμενη και απόλυτα υγιής», εξηγεί η μητέρα της
 Ο 28χρονος αδελφός της γυναίκας, όμως, έχει αρχίσει να σχολιάζει το βάρος της ανιψιάς του. Η μητέρα ανησυχεί ότι αυτό μπορεί τελικά βλάψει την αυτοεκτίμησή του παιδιού.

«Υποτίθεται έκανε πλάκα, όμως βγήκε εκτός ελέγχου»

Όλα ξεκίνησαν από τότε που αδελφός της άρχισε να πηγαίνει πιο συχνά στο σπίτι της και να αποκαλεί την κόρη της «χοντρούλα» και «παχιά». Εκείνος υποστηρίζει ότι τα λέει για να αστειευτεί. «Στην αρχή νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Όμως η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου εξηγεί η γυναίκα».


Δηλαδή, κάθε φορά που ο αδελφός της βλέπει την κόρη της λέει: «Ώπα, με το μαλακό, χοντρούλα». Μία άλλη φορά της είπε: «Μην φας και άλλο μπισκοτάκι. Στο τέλος θα τσουλάς, δεν θα περπατάς».


Όταν ακούει τον αδελφό της να μιλάει έτσι στο παιδί της, η γυναίκα γίνεται έξω φρενών. Του έχει ζητήσει πολλές φορές να το σταματήσει. Εκείνος όμως την αγνοεί και της λέει ότι είναι ένα «αθώο πείραγμα».

«Η κόρη μου πληγώνεται»

«Η κόρη μου δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι αστείο και το βλέπω ότι πληγώνεται», εξηγεί η γυναίκα. Μετά από ακόμη ένα περιστατικό, η γυναίκα έφτασε στα όριά της και ξέσπασε στον αδελφό της. Μία μέρα που η κόρη της έπαιζε αμέριμνη, ο αδελφός φώναξε στο κορίτσι: «Φαίνεται ότι κάποια χρειάζεται δίαιτα».


Αυτό έκανε έξαλλη την μητέρα που αποφάσισε να διώξει τον αδελφό της από το σπίτι. Μάλιστα τόνισε ότι, δεν έχει σκοπό να τον ξαναδεχτεί, αν δεν δείξει λίγο σεβασμό. Από τότε, η οικογένεια έχει μάθει τι συνέβη και είναι διχασμένη. Οι γονείς της παίρνουν το μέρος του αδελφού, λέγοντας ότι ήταν ένα «αδελφικό πείραγμα»,  και πως η γυναίκα αντέδρασε υπερβολικά.


Από την άλλη μεριά, κάποιοι φίλοι της έχουν πάρει το μέρος της και θεωρούν ότι ήταν σωστό που υποστήριξε την κόρη της. «Ο αδελφός μου είναι έξαλλος και υποστηρίζει ότι κατέστρεψα τη σχέση μας για ένα ανόητο αστείο», λέει η γυναίκα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου